Basewalk Kft.- jelenleg nem fogad hallgatókat

Basewalk Kft.- jelenleg nem fogad hallgatókat

A BaseWalk Kft. 2009-ben miskolci kötődésű alapítók által létrehozott innovatív informatikai fejlesztő vállalkozás. Megalakulásunk óta kiemelten foglalkozunk a munka közbeni hatékonyság-növeléssel, nagyon jelentős tapasztalattal és elismertséggel rendelkezünk a témában. Folyamatosan bővülő lelkes csapatunk az ország legjobb fiatal tehetségeit igyekszik összegyűjteni, hogy a sokéves tapasztalattal rendelkező menedzsmenttel közösen, egymástól kölcsönösen tanulva dolgozhassunk együtt a céljaink elérése érdekében.

Több éves munka, és sok kreativitás segítségével hoztuk létre az egyedülálló megközelítést alkalmazó Taskfit nevű hatékonyság-növelő szoftvert, amely jelenleg egyedülálló mind a magyar, mind a nemzetközi piacon. A Taskfit eddigi verzióit kizárólag a hazai közép- és nagyvállalati (B2B) szegmensnek értékesítettük, ahol jelentős referenciákat szereztünk. Az így szerzett tapasztalatok alapján megállapítható, hogy a teljesen egyedi megközelítést alkalmazó szoftvermegoldásunk alapvetően iparágtól függetlenül mindenütt alkalmazható, ezért a tavalyi évben a terméket szinte teljesen újragondoltuk és megkezdtük a Taskfit PRO fejlesztését, mellyel rövidesen a közép- és nagyvállalatok (B2B) mellett az egyéni felhasználók (freelancerek, ad-hoc projektcsapatok) és a mikro vállalatok (B2C) számára is elérhetővé tesszük a terméket.

A koncepciónk legjobb visszaigazolásának – egyúttal eddigi legnagyobb sikerünknek – azt tekintjük, hogy az alaptermék továbbfejlesztésére és kiegészítésére Taskfit PRO néven az Európai Bizottság Horizon2020 SME Instruments Phase II. keretprogramjában jelentős támogatást nyertünk. A miskolci alapítók ötlete és innovációja nyert Brüsszelben, ráadásul ICT kategóriában nagyon erős versenyben, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Cégünk úgy döntött, hogy a Taskfit PRO fejlesztéseket a miskolci irodájában fogja elvégezni (Miskolc-Egyetemváros, E/7, 8. emelet), mellyel új informatikai munkahelyeket teremtük a régióban, és remélhetőleg velünk egy újabb miskolci ITC sikertörténet valósulhat meg.

A Taskfit PRO-t idén indítjuk útjára a nemzetközi piacon (Nyugat-Európa, USA és Japán). A BaseWalk alapítói között van olyan kollégánk is, aki jelenleg a Szilícium-völgyben dolgozik, így reményeink szerint hamarosan ott is megismerheti a világ a miskolci IT szakemberek kiváló képességeit.

Referenciáink

  • Invitel
  • S&T Consulting Hungary Kft.
  • Gravity Technologies
  • Aegis Media
  • Contum
  • NAVIGATOR Informatika Zrt.
  • Aditus Tanácsadó Zrt.

 

Bővebb információ: www.basewalk.com

Kapcsolat: hr@basewalk.com

Gyakorlati képzés helye: Miskolc

Várunk téged is, hogy a legjobbaktól tanulhass!