Szinva Net Zrt. mérnökinformatikus Bsc hallgatókat fogad

Szinva Net Zrt. mérnökinformatikus Bsc hallgatókat fogad

A Szinva Net Zrt. 1988-ban alakult 100%-ban magyarországi magánszemélyek tulajdonában lévő az ország vezető informatikai vállalkozásainak egyike. Az alapító tulajdonosok szakmabeliek, túlnyomó többségük ma is a cégért, a cégben dolgozik. Miskolcon jött létre és ma is miskolci székhelyű, tevékenysége és partnerkapcsolatai az egész országra kiterjednek, ellátórendszere és szolgáltatási hálózata országos. A vállalkozás növekedését munkatársainak folyamatos képzése, továbbképzése, valamint magas színvonalú szolgáltatásai tették lehetővé.

A Szinva Net Zrt. elkötelezett híve a minőségi informatikának mind a termékek, mind a szolgáltatások terén. Ezen törekvések egyik biztosítéka az 1997-ben bevezetett ISO 9002-es minőségbiztosítási rendszer, melyet az elsők között szerzett meg a hazai IT cégek közül. Az elmúlt évek alatt is a munkamódszerek fejlesztése folyamatos, jelenleg ISO 9001:2008 valamint ISO 14001:2004 szabvány alapján kialakított integrált irányítási rendszert működtet a vállalkozás.

A Szinva Net Zrt. az ország bármely területén széles alkalmazási területet képes lefedni szolgáltatásaival, biztosítva a különböző szakterületek informatikai rendszereinek együttműködését, amelyek a következők:

Informatikai eszközök forgalmazása, összeszerelése

Számítógéprendszerek tartós bérletezése

Rendszerintegráció és – üzemeltetés

Szoftverkereskedelem, alkalmazásfejlesztés és alkalmazásintegráció

Informatikai hálózatok tervezése és teljes körű kivitelezése

Informatikai eszközök és rendszerek karbantartása, szerviz ellátása

Informatikai tanácsadás, oktatás

IT biztonsági megoldások

Egyedi megoldások

Minőség, megbízhatóság, amelyhez az Ügyfelek igényeit mindenek fölé helyező, megoldást és biztonságot nyújtó üzleti magatartás párosul!

– ez a cél lebeg a Szinva Net Informatikai Zrt. vezetői és munkatársai előtt.

www.szinvanet.hu

Kapcsolat:

Madár János

Innovációs és oktatási vezető

Elérhetőség: +36-46-533-033, miskolc@szinvanet.hu

Gyakorlati képzés helye:  

Szinva Net Zrt. 3518 Miskolc Erenyő u. 1.