W.UP Kft.- jelenleg nem fogad hallgatókat

W.UP Kft.- jelenleg nem fogad hallgatókat

wup idkk

A W.UP csapat komoly tapasztalattal rendelkezik banki rendszerek tervezésében és bevezetésében. Olyan egyedi szoftvereket fejlesztünk és olyan termékeket vezetünk be, amelyek esetében kiemelten fontos a felhasználói élmény – legyen szó webes, mobil vagy akár tabletre optimalizált megoldásról.

 

R.ÓLUNK

A W.UP / ejtsd: uáp:) / 2014-ben alakult. Egy olyan céget akartunk létrehozni, ahol nagyon komoly rendszereket vezetünk be sokkal lazább körülmények között. Eddig úgy tűnik, sikerült!

 

S.TARTUP is vagyunk meg nem is: a csapat magva évek óta együtt dolgozik pénzügyi digitális csatorna témában, ez a formáció azonban frissen jött létre. Habár már közel 80-an vagyunk, egy kis baráti cégként működünk, s reméljük, hogy ez így is marad – ha nem, szóljatok!

 

M.IVEL foglalkozunk? Elsősorban bankok és más pénzügyi intézmények részére vezetünk be különböző témájú front-end megoldásokat, valamint egyedi szoftvereket.

 

M.IÉRT a W.UP? Mert kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk banki szoftverek területén, s mert minden esetben ügyfélközpontúan, rugalmasan állunk megrendelőink igényeihez.

Sikereinket kollégáink megfelelő motiválásán és szakmai kiteljesedésén keresztül kívánjuk elérni.

 

H.OL vagyunk? Irodáink Budapesten és Miskolcon találhatóak, de ügyfeleink által hamarosan bárhol a világon összefuthatsz velünk. Ha úgy gondolod, egyszer látogass el hozzánk!

 

http://wup.hu/

 

Kapcsolat:

Pokorni Zsófia

zsofia.pokorni@wup.hu

+36709021804

Gyakorlati képzés helye:

3526 Miskolc, Arany János tér 1.,  Macropolis Irodaház