Miskolci Egyetem

Hogyan jelentkezhetek?

Első lépésként eldöntötted, hogy informatikus szeretnél lenni, és beadtad jelentkezésedet a hagyományos módon az általad választott szakra a Miskolci Egyetemre (Ezt kizárólag elektronikusan a felvi.hu oldalról teheted meg).

  1. Tájékozódj!, weboldalunkon, illetve személyesen a vállalatoknál megadott kapcsolattartók segítségével.
  2. Válaszd ki, hogy az általad megpályázott szakon mely cégnél szeretnél duális képzésben részt venni. 
  3. Jelentkezni a www.dinamit.idkk.hu oldalon lehet.
  4. A jelentkezéseket a cégek is látják a Dinamit rendszeren keresztül!
  5. A vállalatok közvetlenül veszik fel a kapcsolatot a kiválasztott diákokkal és számíthatsz személyes elbeszélgetésre is, ami alapján a végső döntés megszületik.
  6. A vállalat döntéséről legkésőbb 2020. július 3-ig kapsz tájékoztatást. Ez az időbeosztás lehetővé teszi, hogy ha szükséges, akkor sorrendet tudj módosítani még a felvételi folyamat lezárulta előtt. Módosítás egy alkalommal lehetséges 2020. július 9-ig!
  7. Pozitív döntés esetén a vállalat feltételes hallgatói munkaszerződést köt veled, mely rögzíti a duális gyakorlati képzésre vonatkozó szabályokat, a hallgatói foglalkoztatás kereteit, illetve minden olyan egyéb feltételt, mely az adott cég esetében szükséges. Fontos, hogy te is tisztában légy a szerződés tartalmával, ezért figyelmesen olvasd el mielőtt aláírod! A szerződés azért feltételes, mert abban az esetben lép életbe, ha a hagyományos felvételi eljárás keretében felvételt nyertél a Miskolci Egyetemre.
  8. Ponthatárhúzás 2020. július 23-án lesz, ekkor dől
Bővebben